• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 21 ЛИСТОПАДА - ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

21 ЛИСТОПАДА - ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

2016-11-21

/Files/images/gs1.jpg

На виконання Указу Президента України Петра Порошенка про відзначення 21 листопада Дня Гідності та Свободи, у Новогребельському НВК відбулася лінійка-реквієм «Герої не вмирають» нагоди вшанування подій на Майдані незалежності.

Небесна сотня – безневинна жертва… Бандитам не сховатись за хрестом Отим хрестом, де їхня совість мертва Зрікається і серцем і чолом… У прощену неділю впала долу, Простіть нас браття, миленькі, простіть… За Україну – зранену і голу… За Вас не впала і за Вас стоїть!

21 листопада, в річницю подій на Майдані, учні нашої школи схилили низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мірний час ХХІ століття. Ми вшановуємо пам'ять героїв України: Голодомор 1932-33 рр, Битва під Крутами, Бабин Яр. Тепер ми стали сучасниками ще однієї масової трагедії нашої країни. Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-14 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi