• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новогребельські учні відвідали Львів - чудове місто з ароматом кави і шоколаду

Новогребельські учні відвідали Львів - чудове місто з ароматом кави і шоколаду

2016-11-07

/Files/images/zYoehJ7ArGc.jpg

У нашій школі учні вміють не тільки добре навчатися , але й гарно відпочивати, подорожуючи. Під час канікул учні старших класів з учителями та батьками відвідали Львів - місто, де унікально поєднані культури Заходу та Сходу. Це місто класичного мистецтва і неординарних ідей та постатей.

Під час пішохідної екскурсії ми познайомились із такими місцями, як Домініканський собор,Дім легенд, Єзуїтський костел, Латинська катедра, музей зброї “Арсенал”. Всім сподобалась аптека-музей, що на площі Ринок, вона розташована на кількох поверхах та у підвалі. Там ми дізналися як і чим виготовляли ліки в давні часи.

Побувавши раз у копальні кави, її атмосферу не забудеш ніколи. Цікавий задум самої кав’ярні, в якій ви можете самі собі добути каву.

Кожне місце у Львові має свою історію.

Львівська майстерня шоколаду - це рай для любителів солодощів. Там можна придбати цікаві вироби із бельгійського шоколаду.

У вечірній час місто особливе: освітлені вулиці, підсвічені будинки та храми спонукають відкрити для себе щось зовсім інше,нове і таємниче. Варто звернути увагу на атмосферу Львова, вона дуже відрізняється від звичної для нас. Люди там привітні та радо зустрічають гостей свого міста. Вулички просто переповнені туристами, звідусіль лунає українська, польська, англійська чи німецька мови.

Львів – перлина Європи. Місто вражає чарівною атмосферою та закохує в себе. Поїздка нам добре запам’яталась і залишила багато емоцій, вражень та почуттів. Ми радимо всім відвідати файне місто Львів, сподіваємось з часом відвідати нові. Дякуємо дуже Олені Степанівні Сапсай, керівнику гуртка "Безпека життєдіяльності", яка організувала нам таку чудову подорож до міста мрій!

/Files/images/-h2n4tVBLJY.jpg

/Files/images/Qx-G0N__K8k.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi